Tervetuloa ♡

Tervetuloa blogiin! ♡ Onpa ihana että löysit tänne! Tässä ihka ensimmäinen blogipostaus, jota kirjoittelee Jemina, UuttaKotiin.fi huonekalu- ja sisustusverkkokaupan pitäjä. Ajattelin jakaa blogissa kaikenlaista aina ajankohtaisista tapahtumista, tuote- ja sisustusvinkeistä askarteluprojekteihin ja lempiresepteihin. Kaikkea mistä koen iloa ja tunnen, että haluan jakaa muillekin. Olisi myös mahtava tällä tavoin päästä lähemmäs teitä asiakkaita, ja samalla on ehkä teillekin kiva huomata, että täällä taustalla häärää ihan aito ihminen. UuttaKotiin.fi verkkokauppa on pienyritys ja pitkäaikainen toteutunut haave, joka edelleen rakentuu pala palalta omannäköiseksi. Mielessä onkin hiljalleen kypsynyt myös ajatus blogin pitämisestä kaupan rinnalla ja tässä nyt ollaan, askel edenpänä. Toivottavasti viihdyt matkassa!

Kerron nyt hieman itsestäni. Olen a i n a rakastanut sisustamista! Jo aivan pikkutytöstä lähtien muistan miten ihan parasta oli möbleerata omassa huoneessa eli vaihtaa huonekalujen paikkaa. Tykkäsin myös siivota omaa huonetta (todella outoa, tiedän!) ja nautin edelleen siitä kun koti on siivouspäivän jälkeen puhtaanraikas. Nykyään siivousinspiraatio vain iskee harmillisen harvoin, onhan niitä siivottavia huoneitakin jokunen enemmän… Asustan maalla vanhaa omakotitaloa mieheni ja kahden ihanan kissamme kanssa. Pidämme rauhallisista koti-illoista, mutta kutsumme myös mielellämme ystäviä kylään perheineen. Mieheni on loistava kokki, joka tekee eittämättä parhaat leivinuuni pizzat!

Kotimme on mielestäni harmoninen sekoitus rustiikkista maalaistyyliä modernin boheemilla twistillä. Tykkään maanläheisistä sävyistä, mutta välillä hullaannun väreistä. Tällä hetkellä rakastan murrettua vihreää, roosaa ja violettia! Mielestäni kotona saa näkyä eletty elämä ja on hienoa jos sisustusesineellä on tarina. Olen heikkona vanhoihin huonekaluihin ja kirpputoreihin. Välillä teen myös itse erilaisia sisustukseen liittyviä DIY-projekteja.

Tällä hetkellä tietenkin alkaa jo hiipiä mieleen kodin joulukuntoon laittaminen. En ihan vielä ole ottanut oikein mitään joulujuttuja kotona esille. Verkkokaupassa niitä on kyllä saanut hypistellä senkin edestä. Haluaisin malttaa odottaa 1. adventtiin ja sitten nauttia joulukuun ajan tunnelmasta. Milloin te alatte koristella kotia?

Kiitos, että jaksoit lukea ja oikein ihanaa päivää Sinulle ♡

Palailen taas pian!

~ Jemina ~

UuttaKotiin.fi

Tämä julkaisu on julkaistu about. Lisää linkki kirjainmerkkeihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *