Joulun odotusta ja suunnitelmia…

Aivan ihania joulujuttuja on saapunut varastoon! Kurkkaapa Joulupuotiin ♡ Nyt tekisi mieli pukea kotikin jouluasuun, mutta ehkä yritän vielä hetken hillitä itseni. Voihan koristelun tehdä pikkuhiljaa asteittain. Kynttilät tekevät mielestäni jo paljon tunnelman luomiseksi, niitä on polteltu jo pitkään. Ajattelin myös askarrella muutamia paperitähtiä. Instagramissa olen nähnyt jo monta ihanaa DIY-ohjetta. Voin laittaa tännekin kuvia sitten kun pääsen askartelussa vauhtiin!

Tämän syksyn ehdottomia suosikkeja verkkokaupassa ovat olleet rustiikkiset uniikit puulaatikot, joita on alunperin käytetty tiilimuotteina Intiassa. Niille voi keksiä niin monenlaista käyttöä ja koristella sesongin mukaan. Näin joulunaikaan ajattelin tehdä omaan laatikkooni kauniin joulukukka-asetelman. Pohjalle voi asetella jotain esimerkiksi muovia suojaksi, sitten mukaan hieman multaa, sammalta koristeluun ja muutama hyasintti. Yksinkertaista ja kaunista!

Huomaankin innostuvani usein eniten juuri sellaisista projekteista, jotka on helppo ja nopea toteuttaa. Millaisia joulun DIY-projekteja Sinulla on suunnitelmissa?

Mukavaa viikonalkua!

~ Jemina ~

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *