Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista. Olemme ulkoistaneet maksuliikenteen ja se hoituu Paytrail Oyj:n kautta, joka on erikoistunut rahaliikenteen hoitoon. Heidän kauttaan maksujen hoitaminen on täysin turvallista.

Verkkopankki-, kortti-, ja mobiilimaksu

Maksu heti oman verkkopankin kautta oman pankin tililtä (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Pop Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki), luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard), MobilePay sekä Jousto ja Collector Bank lasku tai osamaksu.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Jousto lasku- ja osamaksu

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk korotonta maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin (Jousto Laskulla mahdollista ostokset 20-1000 euroa, Jousto Osamaksulla mahdollista 20-2000 euron ostokset, osamaksun minimiaika 1 kk).

Jousto-laskutusasiakkaaksi pääset valitsemalla Verkkomaksut-toimitusmaksun (Suomen Verkkomaksut) ja jatkamalla siitä ohjeita noudattaen eteenpäin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti.

Collector lasku- ja osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta maksuaikaa tilausta seuraavan kuukauden loppuun, eli vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2% ja laskutusmaksu 2,95 euroa. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt, luottotiedot tarkistetaan.

Klarna lasku- ja osamaksu

Klarnan osa-maksu (pilko maksut – 3kk/6kk/12kk) ja Klarna-lasku maksa 14 päivän aikana (maksa myöhemmin). Joustavalla erämaksulla voi valita maksut joko erissä 24 kk aikana 19,9 % vuosikorolla (ei avausmaksua, ei laskutusmaksua) tai Kiinteällä erämaksulla maksut 3 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 9,90 €), 6 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 19,90 €), 12 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 29 €) tai 24 kk aikana 9,95 % korolla (avausmaksu 29 €), laskutusmaksu näissä 3,95 €. Kaikissa eri verkkokaupoissa Klarna osamaksulla maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Tunnistautuminen tapahtuu henkilötunnuksella ja väestörekisterissä olevalla kotiosoitteella.


Mikäli haluat noutaa tuotteet varastoltamme Porvoosta, valitse tilausta tehdessäsi toimitus- ja maksuvaihtoehdoista Nouto varastolta Porvoosta. Noutotilaukset maksetaan suoraan tilillemme (laskutuslisä 3,90 €) tai noudon yhteydessä korttipäätteellä.

Voit myös maksaa tuotteet etukäteen suoraan tilillemme, jos et halua antaa tietojasi netissä (laskutuslisä 3,90 €). Lähetämme tuotteet kuljetukseen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ota yhteyttä info@uuttakotiin.fi.