Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista:

Olemme ulkoistaneet maksuliikenteen ja se hoituu Paytrail Oyj:n kautta, joka on erikoistunut rahaliikenteen hoitoon. Heidän kauttaan maksujen hoitaminen on täysin turvallista.

Maksutavat verkkokaupassamme:

Maksu heti oman verkkopankin kautta oman pankin tililtä (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Pop Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki), luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard), MobilePay sekä Jousto ja Collector Bank lasku tai osamaksu.

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Luottokunnan kautta:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Laskutus- ja osamaksupalvelu Joustolla:

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk korotonta maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin (Jousto Laskulla mahdollista ostokset 20-1000 euroa, Jousto Osamaksulla mahdollista 20-2000 euron ostokset, osamaksun minimiaika 1 kk).

Jousto-laskutusasiakkaaksi pääset valitsemalla Verkkomaksut-toimitusmaksun (Suomen Verkkomaksut) ja jatkamalla siitä ohjeita noudattaen eteenpäin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti.

Laskutus- ja osamaksupalvelu Collectorilla:

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta maksuaikaa tilausta seuraavan kuukauden loppuun, eli vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2% ja laskutusmaksu 2,95 euroa. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt, luottotiedot tarkistetaan.

TULOSSA PIAN – Laskutus- ja osamaksupalvelu Klarnalla:

Klarna Joustava erämaksulla saat maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun asti ja Klarna Laskulla saat 14 vrk korotonta maksuaikaa (laskutusmaksu 4.95 €). Joustavalla erämaksulla voi valita maksut joko erissä 24 kk aikana 19,9 % vuosikorolla (ei avausmaksua, ei laskutusmaksua) tai Kiinteällä erämaksulla maksut 3 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 9,90 €), 6 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 19,90 €), 12 kk aikana 0 % korolla (avausmaksu 29 €) tai 24 kk aikana 9,95 % korolla (avausmaksu 29 €), laskutusmaksu näissä 3,95 €. Kaikissa eri verkkokaupoissa Klarna osamaksulla maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Tunnistautuminen tapahtuu henkilötunnuksella ja väestörekisterissä olevalla kotiosoitteella.

Klarnalla voit tilata 3000 euroon asti. Klarnalla tehtävistä tilauksista tulee lähettää lasku kuukauden kuluessa, joten jos olet tilaamassa pitemmän tilausajan tuotteita ja haluat laskun vasta tuotteen saatuasi, tee tilaus Joustolla tai Collectorilla.

HUOM: jos jokin laskuttaja/luotonantaja ei myönnä sinulle luottoa, kannattaa kokeilla toisen laskuttajan/luotonantajan palvelua. Luotonmyöntökriteerit vaihtelevat eri laskuttajilla/luotonantajilla.


Mikäli haluat noutaa tuotteet varastoltamme Porvoosta, valitse tilausta tehdessäsi toimitus- ja maksuvaihtoehdoista nouto. Saat automaattisen tilausvahvistuksen, jossa on normaalihinnat esillä, mutta sovittuamme noutoajankohdan veloitamme edullisemman noutohinnan. Noutotilaukset maksetaan suoraan tilillemme tai noudon yhteydessä korttipäätteellä.

Voit myös maksaa tuotteet etukäteen suoraan tilillemme, jos et halua antaa tietojasi netissä. Lähetämme tuotteet kuljetukseen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ota tällöin yhteyttä info@uuttakotiin.fi.