Toimitustavat

Toimitus kestää normaalisti 2-6 arkipäivää tilauksesta silloin kun tuote löytyy varastosta. Tilaustuotteiden kohdalla on tieto pitemmistä toimitusajoista, tavallisesti noin 2-4 viikkoa. Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun tuote on lähetetty ja lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata lähetystä.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti PostNordin välityksellä.

Toimitus noutopisteeseen

  • Paketti < 8 kg –  6,90 euroa
  • Paketti 8-20 kg – 8,90 euroa

Tilauksesi toimitetaan sinua lähimpänä olevaan PostNordin noutopisteeseen, esimerkiksi MH asiamiehelle. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa sekä noutopaikan tiedot. Paketti on noudettava 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta. Jos pakettia ei noudeta siihen mennessä, se palautuu takaisin lähettäjälle. Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä lähetyksestä peritään todelliset lähetyskustannukset.

Kotiinkuljetus

  • Paketti < 8 kg –  12,90 euroa
  • Paketti 8-20 kg – 19,90 euroa
  • Rahti 20-50 kg – 49,90 euroa
  • Rahti > 50 kg – 69,90 euroa

Pakettisi toimitetaan omakotitalon pihalle tai asunnon ovelle. Kotiinkuljetukset toimitetaan ainoastaan arkipäivinä, useimmiten klo 8-16 välillä. Kuljettaja on yhteydessä suoraan asiakkaaseen ja sopii kotiinkuljetuksen ajankohdan. Useimmilla alueilla asiakas voi valita joko päivä- tai iltatoimituksen, mutta joillakin alueilla paketit toimitetaan ainoastaan päivä- tai ilta-aikaan. Voit halutessasi tarkistaa PostNordilta, miten sinun alueellasi kotiinkuljetukset toimitetaan puh. 020 690 399. Rahtikuljetuksiin vaikuttaa painon lisäksi myös lähetyksen tilavuus. Esimerkiksi useat rottinkikalusteet toimitetaan lavalla ja niiden toimitusmaksu määräytyy tällöin Rahdin mukaan.

Nouto varastolta Porvoosta

Voit halutessasi myös noutaa tilauksesi varastoltamme Porvoosta. Noutoaika on sovittava etukäteen sähköpostitse info@uuttakotiin.fi. Noutopisteen osoite: Sorvaajantie 13 (Halli C), 06450 Porvoo.